Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil gestalt anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya hak birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin sağlamlıklı çaldatmaışması ve bapyı geçmiş kapatması gerekir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın baplarının üretim amacı âdem katkısızlığını yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Umumiyetle pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden dünya seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya mevsuk ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli unsur panik pas ile uyumlu olması, panik bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin gayrimeskûna düşmesidir.

Yangın kapısı nedir ve ne nöbete yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini tedariklemek ciğerin kullanılan bir bapdır.

Bu kapılar taban olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır olmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik takkadak bapnın haydi haydi açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, engel taşıma kapasiteleri ve muktezi yangına peklik dereceleri dahil yürütmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli Yangın çıkış kapısı istanbul yönlerini genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Antrparantez geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım maslahatlemleri esnasında kullanıcılara gerçek kolaylık sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında ömre bedel bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page